Vrije training Silverstone

Doordat het regende op Silverstone had slechts de helft van de rijders een tijd neergezet. Bekijk hier wanneer Max Verstappen en zijn collega-coureurs in.


F1マイアミgp 住民に配慮してコースレイアウトとスケジュールを変更 マイアミ エンジニアリング レイアウト

De regerend kampioen was twee tienden langzamer dan Carlos Sainz die als snelste eindigde.

. De derde vrije training van de Formule 1 Grand Prix van Groot Britannië 2021 gaat van start om 1300. Bernie Ecclestone sloot hierna het goede doel hou van mij live nieuw zeventienjarig contract met de directie van Silverstone neus vrije training formule 1 silverstone zijkant van de W12. Spread the love Getty NOS Sportvandaag 1531 Regen heeft de eerste vrije training voor de Grand Prix van Groot-Brittannië in duigen doen vallen.

Volg de reacties van F1 fans op de derde vrije training via de hashtag silverstone. Is Mercedes weer terug. Door de regenval bracht ook Max Verstappen het grootste gedeelte van de training door in de pitbox.

Bottas bovenaan in natte eerste F1-training Silverstone geen tijd Verstappen. 6 hours agoBekijk hieronder de volledige uitslag van de eerste vrije training. Omdat iedereen de verloren tijd goed moet maken is het meteen druk op de baan als het licht op groen gaat.

6 hours agoDe 1e vrije training voor de GP van Groot-Brittannië heeft voor weinig duidelijkheid gezorgd wat betreft de snelheid van de autos. Vandaar dat er een extreem drukke sessie verwacht wordt met testende coureurs vanaf minuut n. Max Verstappen heeft de eerste dag van het Grand Prix-weekeinde in Engeland afgesloten met een vierde plek.

6 hours agoRegen heeft de eerste vrije training voor de Grand Prix van Groot-Brittannië in duigen doen vallen. Door de flinke regenval zette Max Verstappen Red Bull geen tijd neer op het circuit van Silverstone. 6 hours agoDe Formule 1-coureurs hebben vrijdag door de regen weinig kunnen laten zien tijdens de eerste vrije training voor de Grand Prix van Groot-Brittannië.

Afgaande op de training belooft het een spannend weekeinde te worden. Slechts tien Formule 1-coureur slaagden erin een tijd neer te zetten op het circuit op Silverstone. Verschillende coureurs onder wie Max.

Carlos Sainz komt sterk uit de startblokken in de eerste helft van de training. Hoe snel ben ik op dit circuitVindt je dit nu een leuke video dan zal ik zeggen even abonneren. RN365 Podcast delivered by DHL Direct na de zomerstop weten we of Verstappen kampioen wordt.

Verschillende coureurs kwamen slechts tot één ronde op Silverstone. Het zal toch niet dat er dit weekend opnieuw een gevecht komt tussen Verstappen en Hamilton. Om dat te bereiken zullen er lange runs worden afgewerkt om te zien hoe de zaken ervoor staan.

Volg hier live de tweede vrije training van de Grand Prix van Groot-Brittannië. Volg hier LIVE de eerste vrije training in Silverstone. Live stream van de derde vrije training.

De autos kunnen daarom eindelijk op de slicks naar buiten. Find Vrije Training Silverstone stock photos and editorial news pictures from Getty Images. 3 hours agoVerstappen vierde in tweede vrije training op Silverstone.

Op vrijdag stond de eerste vrije training op het programma in de Grand Prix van Groot-Brittannië. Lees ook Mercedes-updates verwacht voor voorvleugel. Select from premium Vrije Training Silverstone of the highest quality.

Uiteindelijk was het Valtteri Bottas Alfa Romeo die de snelste was voor thuisrijder Lewis Hamilton Mercedes en Carlos Sainz Ferrari. 8 hours agoDit weekend zal er gereden worden op het historische Silverstone voor de Grand Prix van Groot-Brittannië. RN365 Podcast delivered by DHL Direct na de zomerstop weten we of Verstappen kampioen wordt.

3 hours agoIn de tijd tussen de 1e en 2e vrije training van de GP van Groot-Brittannië is de baan opgedroogd. Echter we zijn natuurlijk wel op Silverstone en dat betekent dat er altijd kans is dat regen roet in het eten zal gooien. De Alfa Romeo F1-coureur kwam op het circuit van Silverstone tot een tijd van 142249.

F1Maximaal houdt je middels een liveblog op de hoogte van de eerste twee vrije trainingen. Valtteri Bottas Alfa Romeo was de snelste maar volle bak was het allemaal nog niet. Vlak voordat de sessie van start ging begon het namelijk flink te.

1 day agoDe Formule 1-coureurs zijn dit weekend neergestreken in het Engelse Silverstone voor de Grand Prix van Groot-Brittannië. Starttijd Derde vrije training GP Silverstone 2021. Aangezien banden heel erg snel slijten op het circuit zal het belangrijk zijn om genoeg data te verzamelen tijdens de vrije trainingen.

Volg hier live de eerste vrije training voor de Grand Prix van Groot-Brittannië. Kunnen de Formule 1-coureurs tijdens VT2 de verloren tijd goedmaken. Op het iconische Silverstone gaan de coureurs vanaf 1400 uur hun bolides testen.

6 hours ago01 jul 2022. Valtteri Bottas heeft de snelste tijd gereden tijdens de eerste vrije training voor de Britse Grand Prix. Uitslag eerste vrije training voor de Grand Prix van Groot-Brittannië.

De eerste sessie op Silverstone viel letterlijk en figuurlijk in het water. 5 hours agoTijdens de tweede vrije training in Silverstone ligt de focus van de teams op het vinden van de juiste afstelling voor de race. 5 hours agoMax Verstappen sloeg de eerste vrije training voor de Grand Prix van Groot-Brittanië over.

De Formule 1-coureurs hebben vrijdag door de regen weinig kunnen laten zien tijdens de eerste vrije training voor de Grand Prix van Groot-Brittannië.


2de Vrije Training Silverstone P6 2 02 262 0 841 Valentino Rossi Valentino Rossi 46 Valentino


Pin Op Max Verstappen Red Bull Formule 1


Pin On Valentino Rossi


Russian Gp 2017 Daniel Ricciardo Red Bull Dnf Russian Grand Prix Daniel Ricciardo Red Bull Racing


Snelste Tijd Verstappen Ondanks Motorprobleem In Tweede Training Red Bull Racing Training Klassieke Auto S


Max Verstappen Monza Italie 04 09 2016 Red Bull Racing Formula Racing Indy Cars


De F1 Coureurs Hebben Het Moeilijk Op Een Verraderlijke Baan In Frankrijk Frankrijk Training Circuit


The Helmet Of Max Verstappen Red Bull Racing Rb13 Red Bull Racing Helmet Max Verstappen


2e Vrije Training Van De Gp Van Groot Brittannie 2019 Red Bull Racing Racing Aston Martin


Pin Van Mary Franta Op My Lucky Number Gekkenhuis Formule 1 Koninklijk


Op Deze Plek Heeft Max Verstappen Zich Gekwalificeerd Racewagens Red Bull Racing Top Gear


Pedro De La Rosa Mclaren Mp4 21 Mercedes Benz Fo108s V8 Stock Car Nascar Automobilismo


Pin On Formula 1


Pedro De La Rosa Mclaren Mp4 21 Mercedes Benz Fo108s V8 Stock Car Nascar Automobilismo


De Kleinste Spoiler Ter Wereld Koop Je Voor Een Prikkie Op Aliexpress Wereld

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel